Etappe 9: Maroilles - Le Cateau-Cambrésis 19,30 km

Camino 9 jul. 2020

Clip van de dag gehoord van gisteren? 

Speciaal hé, blijft nog steeds één van m’n favorieten.
Ik moet vanaf nu wel een beetje zien wat ik schrijf want het eerste etappe-nieuws naar Halle is reeds door 167 mensen gelezen, pas mal du tout! 😎
Vandaag ben ik ne keer of zeven gestorven onderweg. M’n blaar op mijn rechtervoet doet vreselijk zeer in m’n botinnen…
Ben al mankend het mooie hotelletje in Le Cateau-Cambrésis binnengestapt. Wat een lieve mensen in het hotel, ze brengen mij om 19u bij de plaatselijke podoloog. Die moet m’n voet oplappen zodanig dat ik morgen mee kan met Bruno en Lucia.
De podoloog heeft nog in Brussel gestudeerd, meer bepaald aan het Flagey-plein. De wereld is blijkbaar klein…😎
Vanavond was het barbecue in het restaurant van m’n hotel: Hostellerie du Marché.
Superlekker, ik geniet van de wijntjes en het eten.
Hier op het terras van het hotel zitten ook nog 10 vertegenwoordigers van een electro-groothandel hier in de buurt. Ze maken vreselijk veel lawaai maar ik vergeef het hun en denk terug aan m’n beginjaren bij Trilec, vroeger het bekende Lampencentrale uit Schaarbeek. Zelf was ik op zo’n bijeenkomsten ook steeds een groot lawaai dus ik mag hiervan geen last hebben. 
Zojuist een telefoon gehad van m’n goeie vrienden uit Liedekerke. Mario, Erwin, Luc1, Luc2 en Droes zitten samen op het terras van den Appel. Het is immers men’s night en de heren gaan zich eens goed laten gaan. 
Volgens Droes hebben ze al Sint-Jacobs-schelpen gekocht, jullie weten wel: de actie voor de warmste week die den Appel organiseert. 🍏 
Aan al diegenen die eerstdaags met de vlieger op verlof gaan, goed het masker ophouden en niets drinken op de vlieger…😓
Ik mis jullie ook boys, hasta la vista!
Clup van de dag: nr 142.

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.