Allemaal Warm Rockt

Ter gelegenheid van de jaarmarkt van Liedekerke op zaterdag 30 september voorziet Allemaal Warm Rockt een gezellige en toffe ambiance ter hoogte van drankencentrale De Neys - Asselman. Kom gerust iets drinken bij ons en geniet van een paar speciale promoties: wie bvb. die dag een toegangsticket koopt voor Allemaal Warm Rockt in november (10€ per festivaldag) krijgt zijn of haar pintje gratis of wie vijf dagtickets koopt krijgt het zesde gratis erbij. Schrijf je alvast in op facebook:  https://fb.me/e/jXFbrHF8S

Gemeente maakt zich op voor vierdaagse Kermis Opperstraat

LIEDEKERKE

Kermis Opperstraat is in Liedekerke hét evenement van het jaar.

Matthias Vanhamme - donderdag 28/9 om 09:30

Café den Ouden Tassel speciaal open tijdens jaarmarkt

De organisatoren van de benefietactie Allemaal Warm Rockt in Liedekerke zijn niet aan hun proefstuk toe als het gaat om het heropenen van iconische cafés. Eerder openden ze tijdens de braderie in juni al eens het legendarische café Palace. Toen ging de opbrengst naar het goede doel.

Komende zaterdag 30 september willen ze die stunt nog eens herhalen in een ander café. Dan neemt Allemaal Warm Rockt de heropening van café den Ouden Tassel voor hun rekening ter voorbereiding van hun driedaags benefietevenement in november.

De organisatoren zorgen voor een gezellige ambiance ter hoogte van de drankencentrale De Neys - Asselman in de Opperstraat. Je kan er iets drinken, genieten van enkele promoties en een toegangsticket kopen voor de benefiet Allemaal Warm Rockt in november.  (MVL)

KORT PROGRAMMA ALLEMAAL WARM ROCKT

Donderdag 9 november 2023

16:00u Afterwork party
17:30u Zedder
18:30u Sponsorvoorstelling 
19:00u Coldplayers
21:00u Subway papers
23:00u Dj Ducky

Vrijdag 10 november 2023

16:00u Afterwork party
18:00u Les Poulains Flandriens
20:00u Dansbaar
22:00u Checkpoint Charlie
00:00u DJ George

Zaterdag 11 november 2023

11:00u Receptie wapenstilstand met spreker Guy Verlinde
12:30u Presentatie: Jo met de banjo
12:30u Helicon Line dance
14:00u Mario
15:00u Frank Van Damme
16:00u Nicky jones
17:00u Giovanni & Peggy
18:00u Kapitein Morgen
20:00u Tim & Jim
22:00u Coco Jr
00:00u DJ Sam Van Brabant

Tickets bestellen kan via GC Warande-Liedekerke:

GC Warande Liedekerke
Tixbe.be is een nieuwe website waarop tickets voor evenementen worden verkocht

UITGEBREID PROGRAMMA ALLEMAAL WARM ROCKT

Donderdag 9 november 2023

16:00u Afterwork party
16:30u Helicon kids
17:30u Zedder

“Zedder … plugged in sinds 1988. Een Lennikse-Gooikse band die doorheen de jaren wel wat wisselingen onderging en zo een band werd met 4 Liedekerkenaren. Drummer “de Polle” en Bart, de toetsenist, zijn de bandleden met de meeste jaren op de teller. Peter Droeshout, aka “den Droes”, kwam er meer dan 10 jaar geleden al bij en haalde bassist “de Kas” erbij, gevolgd door gitarist Piet en zangeres San. Doorheen de wisselingen over de jaren heen is er één element overeind gebleven: Rock ’n Roll. Dat is de lijm die hen verbindt. Geniet van … Zedder!”

18:30u Sponsorvoorstelling 
19:00u Coldplayers

Coldplayers, de eerste en enige Coldplay Tribute Band in Vlaanderen! Coldplayers bestaat uit 4 ervaren en muzikanten die Coldplay, de meest populaire live band van het ogenblik, authentiek neerzetten. De playlist put uit het rijke reportoire dat de laatste 25 jaar werd opgebouwd en omvat zowel rock, pop als dansbare nummers. Uiteraard komen de grote klassiekers aan bod zoals 'Viva La Vida', 'Fix You', 'Yellow' en 'A Sky Full of Stars' die iedereen laten meezingen en meedansen. Coldplayers wil er alvast een feestje van maken!  Zie ook www.facebook.com/ColdplayersBE

21:00u Subway papers

The Subway Papers of kortweg TSP is een Liedekerkse 5-koppige live-coverband. De muzikanten zijn stuk voor stuk ervaren rotten, die al uit menig muzikaal vaatje hebben getapt. New Wave , Belpop, Rock die steevast worden aangevuld met een paar eigenzinnige klassiekers ;-) Het ideale moment dus om eens goed uit de bol gaan. Pieter (zang en gitaar), John (bas), Filip (gitaar), Aster (toetsen), Dirk (drum) en John (klank) doen hun opperste best om er een spetterende avond van te maken! CU on stage !!!

23:00u Dj Ducky

Dj Ducky hoeft nauwelijks nog voorgesteld worden in Liedekerke en omstreken. Jarenlang heeft hij dj gespeeld op o.a. de braderie en meer bepaald in café Palace waar hij een heel trouwe aanhang heeft.

Vrijdag 10 november 2023

18:00u Les Poulains Flandriens

Les Poulains Flandriens zijn twee vrienden uit de buurt van Ninove die samen een passie delen voor snaarinstrumenten, Belgische bieren en de voorjaarsklassiekers.
Jonathan en Kim kozen ervoor uitsluitend Belgische nummers te coveren uit onze rijke en diverse Belpop geschiedenis. Er komen nummers aan bod van alle tijden en uit alle muziekstijlen. Afhankelijk van de song gebruiken ze een combinatie van akoestische gitaren, 12-string en ukelele. Soms met een twist of in een eigen versie, maar steeds zeer herkenbaar. Voor verdere info en beeldmateriaal: zie hun Instagram-pagina of op https://www.facebook.com/lespoulainsflandriens.

20:00u Dansbaar

Dansbaar moet u absoluut gezien hebben tijdens ALLEMAAL WARM ROCKT. Ze hebben al enkele keren Liedekerke volledig op z'n kop gezet, o.a. tijdens het evenement "De Palace gaat nog één keer open" met de braderie van Liedekerke. Op 15/7/23 mochten ze zelfs aantreden op de main-stage van de Korenmarkt tijdens de Gentse feesten, lees er verder alles over op https://hans-junger.be/dansbaar

22:00u Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie is een coverband die niét klinkt als een coverband! We voorzien een trein aan bekende top-songs van een vétte sound en muzikale hoogstandjes.  Bij ons geen disco, geen R&B, geen schlagers... maar wél 'ambiance heruitgevonden' : we zorgen dat je de populairste rock, pop en dance meezingt, meedanst, meespringt, meebrult!  Het uniform dragen we speciaal voor de Ladies.
Lees meer: https://www.checkpointcharlie.be/

00:00u Dj George V

Dj George V hoeft eigenlijk geen reclame meer, hij heeft immers de laatste tien jaar al meermaals het beste van zichzelf laten horen in Liedekerke maar ook in de regio van Aalst. Deze dj zet zonder problemen de feestzaal op zijn kop met knappe eigentijdse muziek.

Zaterdag 11 november 2023

11:00u Receptie wapenstilstand met spreker John Dennis

In deze muzikale voorstelling legt Guy Verlinde aan de hand van anekdotes, gedichten en oorlogsliederen in het Nederlands de link met uitdagingen en bedreigingen waar we vandaag als samenleving mee kampen. Hij betrekt belangrijke historische tegenstemmen zoals Martin Luther King & Nelson Mandela en gebruikt eigen protestliederen en die van o.a. Bob Dylan om de kracht aan te tonen van muziek en poëzie als verzetsmiddel tegen gewapende conflicten.

12:30u Line Dance Helicon Ternat
13:30u WR-poging Last Night met alle aanwezigen. (graag op voorhand inoefenen)
14:00u Mario

Reeds voor de derde maal werkt Mario Van der Heyden mee met Allemaal Warm. Hij laat de line-dansers nog eens hun pasjes doen en zorgt ervoor dat jong en oud volledig los komt. Ambiance verzekerd!

15:00u Frank Van Damme

Frank Van Damme is goed op weg om een fenomeen te worden in de ruime regio van het Pajottenland. Waar hij in 2022 nog een beetje moest voorgesteld worden aan het Liedekerkse publiek is hij ondertussen een begrip geworden. Hij zingt speciaal voor jullie alle pannen van het dak.

16:00u Nicky jones

Steeds professioneel opnieuw verder en hoger klimmen is een geschenk waar Nicky jarenlang heeft moeten voor werken. De vrienden die hem van in het begin van zijn carrière volgen en nog steeds, merken ook dat zijn gedrevenheid naar perfectie enorme proporties heeft aangenomen. Toch blijft het steeds opnieuw een uitdaging om hem voor jullie te blijven optreden en zo ons evenement tot een uniek spektakel te maken. Of het nu een ballade is of een up-tempo liedje, steeds zal hij het met de meeste affectie brengen tussen artiest en zijn zo geliefd publiek.

17:00u Giovanni & Peggy

Entertainment van de bovenste plank met een uitgebreid repertoire voor een publiek tussen de 20 en 100 jaar jong. De absolute sfeermakers voor ons benefiet.

18:00u Kapitein Morgen

Ahoi daar! 🏴‍☠️ Kapitein Morgen is een Nederlandstalige indie/rock groep met toegankelijk repertoire die Brent Asselman, Esteban Van den Borre, Jean-Christophe Top, Ronn Suys en Pieter Coltura tot haar bemanning kan rekenen. Samen proberen de heren leuke en herkenbare muziek aan de man te brengen zonder daarbij de ernstigere onderwerpen te schuwen. Voor hun eerste demo EP 'Dromenjager', werkten ze samen met Tim Toegaert (o.m. bekend van Janez Detd, De Fanfaar, Fleddy Melculy,...). Deze valt ondertussen te beluisteren via de gebruikelijke kanalen. Kapitein Morgen staat verder garant voor energieke optredens met veel sfeer en ambiance! Ontdek het zelf en spring mee aan boord tijdens een van onze volgende vaarten!

20:00u Tim & Jim
22:00u Coco Jr

Coco Jr. (ook wel gestileerd Cocojr., vroeger Kid Coco), pseudoniem van Marc Diericx (Gent, 11 november 1964), is vooral bekend als zanger van The Dinky Toys, een Belgische popgroep die in de jaren negentig zeer populair werd.

Van 1991 tot 1995 was hij de zanger van The Dinky Toys en had hij hits als I can't keep my hands off you en Declaración de amor. Ondertussen kreeg hij een relatie met Geena Lisa Peeters, die toen een van de achtergrondzangeressen was. In het voorjaar van 1995 kondigde Coco aan dat hij The Dinky Toys ging verlaten. In 2017 maakten ze hun comeback.

In 1997 trok hij naar Jamaica om zijn eerste en enige solo-cd Acting Like Glass op te nemen, toen niet meer onder de naam Kid Coco maar als Coco Jr. In 2011 had Coco nog een kleine hit met een nieuwe versie van Declaración de amor, met de oorspronkelijke zangeres Bea Luna. De laatste jaren treedt hij vooral op met zijn covergroepen: Coco Jr. & The All Stars, Truephonic en The Kings of Pop.

In 2018 was hij een van de zangers in het VTM-programma Liefde voor muziek en in 2021 zong hij in de VTM-reeks The Best Of (aflevering "The Best of Natalia").

00:00u DJ Sam Van Brabant

Een gevestigde waarde uit Liedekerke vervoegd ons deze edite.
DJ Sam weet als geen andere als 35-jarige Allround DJ, de beste partyhits uit de boxen te laten knallen. Gekend als Huis-DJ van o.a. Feestzalen De Mooie Molen en resident DJ van My Way uit Affligem. Hij sluit na Coco Jr deze “Allemaal Warm Rockt” editie 2023 af op zaterdag vanaf 00.00u.

https://facebook.com/events/s/allemaal-warm-rockt-2023/553703673391422/

Ter gelegenheid van Allemaal Warm Rockt, van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 november, gaan wij GC-Warande in Liedekerke nog eens helemaal in vuur en vlam zetten. Dit zoals gewoonlijk om de mindervaliden in De Valier te Liedekerke en het MPC Sint-Fransiscus te Roosdaal te ondersteunen. Om onze opbrengst zo hoog mogelijk te krijgen zou het leuk zijn dat we reeds enkele noodzakelijke onkosten al op voorhand gedekt zouden krijgen. Indien u bijgevolg ons project genegen bent en het wil steunen mag u steeds een bijdrage storten op de feitelijke vereniging: ALLEMAAL WARM ROCKT BE32 7340 6676 4402

ALLEMAAL WARM ROCKT gaat door van donderdag 9 november tot zaterdag 11 november 2023. Noteer deze data al zeker in jullie agenda. Vermits we graag eens afwisselen wordt het deze keer net als in 2018 en als in 2019 terug een binnen-editie en nemen we met heel veel plezier terug onze intrek in de zalen van GC-Warande in het gemeentehuis van Liedekerke. De opbrengst gaat traditiegetrouw naar De Valier in Liedekerke en naar het MPC Sint-Fransiscus te Roosdaal.

De Valier en MPC Sint-Franciscus krijgen elk 12.000 euro van Allemaal Warm

LIEDEKERKE

24.000 euro!

Het hallucinante bedrag dat Allemaal Warm Rockt kan verdelen over goede doelen MPC Sint-Franciscus en De Valier. Het gaat om de opbrengst van het driedaagse evenement vorige maand, maar ook de opbrengst van de schelpenactie in café Den Appel en van een boek belandden in de pot.

Tom Vierendeels 30-06-22, 19:00

Vorige maand ervaarde Hans Jünger met zijn team van 120 medewerkers een schitterende derde editie van Allemaal Warm Rockt. Maar liefst dertig groepen en artiesten verschenen op het podium op de binnenkoer van het gemeentehuis en in totaal zakten 3.500 bezoekers af naar het festivalterrein. De opbrengst werd samen gegooid bij de sponsoropbrengst die Jünger ontving voor zijn toch naar Compostella in 2020. In café Den Appel konden mensen hun naam achterlaten op een schelp in ruil voor een bedrag naar keuze. Vrienden van Hans hebben daarnaast de blog met verhalen over die tocht in een boek gegoten dat te koop wordt aangeboden in onder meer de Standaard Boekhandel. Ook hiervan kwam de opbrengst in de pot terecht. Alles samen ontvingen zowel De Valier als MPC Sint-Franciscus nu elk 12.000 euro. Jünger verklapte overigens dat er volgend jaar een nieuwe editie zal komen, al zal die vermoedelijk geen drie dagen duren en zal hij niet meer de trekker van het evenement zijn. Riet Stockmans neemt de fakkel met het voltallige team over.

Bekijk alle optredens van de vorige edities op ons youtube-kanaal: https://www.youtube.com/user/HansJunger

Artikel uit Het Laatste Nieuws van 31 mei 2022

Rv
© Rv

Allemaal Warm Rockt blikt terug op topeditie met 3.500 bezoekers

LIEDEKERKE

Hans Jünger en zijn team kunnen voldaan terugblikken op de derde editie van Allemaal Warm Rockt. Voor ‘t eerst in openlucht vonden 3.500 feestvierders de weg naar de binnenkoer van het gemeentehuis. Het zou de laatste editie zijn voor Jünger, “maar dit is voor herhaling vatbaar”.

Tom Vierendeels 31-05-22, 14:59 Laatste update: 31-05-22, 15:14

“Schitterend weer, geen enkel incident, dertig fantastische groepen en artiesten en een trouw team van 120 schitterende medewerkers”, glundert Jünger. “De succesformule om er een topeditie van te maken. We mochten niet minder dan 3.500 bezoekers ontvangen. De schlagernamiddag met onder meer Sergio, Jo Vally en Garry Hagger bleek een topmoment te zijn met 1.000 bezoekers. We zijn al zeker van een mooie opbrengst voor De Valier en MPC Sint-Franciscus, maar het volledige bedrag gaan we pas in september bekendmaken.” Eind november vorig jaar bleek er 2.000 euro in de pot te zitten dankzij de sponsoring die Jünger ontving voor zijn tocht naar Compostella in 2020. In café Den Appel konden mensen hun naam achterlaten op een schelp in ruil voor een bedrag naar keuze. Vrienden van Hans hebben daarnaast de blog met verhalen over die tocht in een boek gegoten dat te koop wordt aangeboden in onder meer de Standaard Boekhandel. Ook de opbrengst hiervan komt nog in de pot voor de twee goede doelen, plus de volledige opbrengst van Allemaal Warm.

Jo Vally riep ook de kinderen en de line dancers het podium op om mee te dansen.
Jo Vally riep ook de kinderen en de line dancers het podium op om mee te dansen. © Tom Vierendeels
Jo Vally riep ook de kinderen en de line dancers het podium op om mee te dansen.
Jo Vally riep ook de kinderen en de line dancers het podium op om mee te dansen. © Tom Vierendeels

Artikel uit Het Nieuwsblad van 31 mei 2022

Gezellige sfeer op benefietactie Allemaal Warm Rockt

© mvl

LIEDEKERKE  

Dinsdag 31 mei 2022 om 03:00

Het benefietfestival Allemaal Warm Rockt op de binnenplaats van het gemeentehuis van Liedekerke heeft er goede dagen opzitten tijdens het verlengde Hemelvaartsweekend. Woensdag stonden er een kindernamiddag en verschillende optredens op het programma, donderdag was het schlagernamiddag, vrijdag gevolgd door verschillende concerten. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: De Valier en MPC Sint-Franciscus. (Matthias Vanhamme)

Programma ALLEMAAL WARM ROCKT

WOENSDAG 25 mei 2022

deuren open om 13u30
inkom VVK Ticket kindernamiddag 4€

Kinderanimatie van 13u30 tot 17u00 - opgelet: kinderen moeten begeleid zijn!

Op woensdagnamiddag staan de kids centraal met het geweldige kindertoneel ‘Richarken’ van compagnie Het Blauwhuis met o.a. bekende Liedekerkenaar Mats Vandroogenbroeck, met super kinderanimatie door Ambidance uit Aalst en met een optreden van Jonas De Bruyn, onze Liedekerkse goochelaar die in de finale zat van Belgium got's talent.

WOENSDAG 25 mei 2022 - OPENINGSAVOND ALLEMAAL WARM ROCKT

deuren open om 16u00
inkom VVK Dagticket 5€ / Combi-ticket 3 Dagen 10€

presentatie: Mats Vandroogenbroeck

16u00: ALLEMAAL WARM ROCKT - AFTER WORK PARTY

16u00: GOOCHELAAR JONAS

17u00: HAPPY HOUR (tot 18u00)

17u30: SPONSORVOORSTELLING OP GROOT LEDSCHERM NAAST HET PODIUM

17u30: BEZOEK VAN SVEN PEDE, WINAAR VAN "DE MOL"

17u45: GROEPSFOTO VAN DE AANWEZIGEN VOOR DE MEDIA

18u00: LUNA6

20u00: BELPOP MANIACS

22u00: MIDLIVE

22u00: GUNTHER VERSPECHT

22u00: THE HORNY HORNS

00u00: KAPITEIN MORGEN

DONDERDAG 26 mei 2022 - SCHLAGERNAMIDDAG / COVERAVOND

deuren open om 13u00
inkom VVK Dagticket 5€ / Combi-ticket 3 Dagen 10€

presentatie: JO MET DE BANJO

12u30: LINE DANCE

13u30: MARIO (met Line Dance)

14u00: YVES SEGERS

15u00: NICKY JONES

16u00: AMBIDANCE

17u00: SERGIO

18u00: JO VALLY

19u00: GARRY HAGGER

20u00: BLUESY MULOOSY

22u00: THE GLORIOUS GENTLEMEN'S CLUB

00u00: AFTERPARTY MET DJ TOUCHEZ

VRIJDAG 27 mei 2022

deuren open om 13u30
inkom VVK Dagticket 5€ / Combi-ticket 3 Dagen 10€

13u30: BRUGDAG PARTY

13u30: HAPPY HOUR (tot 14u30)

14u00: BUMP

16u00: TOM DE BIE & DE IMKERS

18u00: COMMERWELL

20u00: DANSBAAR

22u00: CHECKPOINT CHARLIE

00u00: AFTERPARTY MET DJ GEORGE V

Line-up on YOUTUBE

Nuttige links:

THE CREW

MEDIA

De veiligheid van de artiesten, bezoekers & medewerkers is onze grootste prioriteit. Daarom volgen wij alle adviezen & maatregelen aangaande de corona situatie op de voet. Het evenement zal doorgaan in de hoedanigheid dat de Corona barometer op dat moment voorschrijft.

DNSBR - Promovideo
Dansbaar live@ Galabal HILOKLike en/of boek ons op facebook: https://www.facebook.com/DansbaarbandMail: widmer_1997@hotmail.com
Afbeelding met persoon, baby, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Volg ons ook op facebook: Allemaal Warm

Heel de opbrengst van dit evenement gaat naar
De Valier in Liedekerke en naar het MPC Sint Franciscus te Roosdaal.


EDITIE 2019 - OPTREDEN CLOWNEDITIE 2019 - OPTREDEN GLORIOUS GENTLEMENS CLUB


EDITIE 2019 - OPTREDEN PROJECT M


EDITIE 2019 - OPTREDEN BON T


EDITIE 2019 - OPTREDEN CHECKPOINT CHARLIE


EDITIE 2019 - OPTREDEN BOROKOV


EDITIE 2019 - OPTREDEN DANSBAAR


EDITIE 2019 - OPTREDEN VINEGAR 6


EDITIE 2019 - OPTREDEN WIM SOUTAER & CHARLES VAN DOMBURG


EDITIE 2019 - OPTREDEN LINEDANCE


EDITIE 2019 - GROEPSFOTO VAN MEDEWERKERS ALLEMAAL WARM 2019


Geniet nog eens na van de vele filmpjes van de vorige edities op  Youtube.

MEDIA

DE MOL OP PLAY4
Foto van Plesj-Rock 08-2013

Brief aan de buurtbewoners

             mei'22

Graag zouden wij u willen verwittigen dat er tegen eind mei eventueel wat geluid- en parkeerhinder kan ontstaan in het centrum van Liedekerke tijdens “Allemaal Warm Rockt” en dit meer bepaald gedurende de periode van woensdag 25 mei tot en met vrijdag 27 mei 2022.

Voor de derde keer reeds organiseert immers Allemaal Warm dan wederom een muzikaal benefiet-festival voor twee goede doelen in onze streek: De Valier in Liedekerke en het MPC Sint-Fransiscus te Roosdaal. Onderstaande reglement is dan goedgekeurd en van toepassing op het binnenplein / parking van het gemeentehuis:

Max. muziekproductie van 95 dB(A)LAeq toegestaan op 25 & 26 mei van 13 tot 01u. Max. muziekproductie van 95 dB(A)LAeq toegestaan op 27 mei van 13.00 tot 02.30u Max. muziekproductie van 90 dB(A)LAeq toegestaan op 27 mei van 02.30 tot 03.00u

Alle verdere info en het programma gedurende die drie dagen kan je terugvinden op onze website: https://allemaalwarm.be.

Alvast bedankt voor het begrip vanwege Allemaal Warm!

YOUTUBE

juli 2023

Ons youtube-kanaal is een groot succes, al meer dan 20.000 weergaven van één van de filmpjes die we erop gezet hebben werden bekeken. Voornamelijk filmpjes van de artiesten die opgetreden hebben op allemaal warm maar ook vele korte filmpjes van Dansbaar, Midlive & Gunther Verspecht van Stash!. Ga vlug eens kijken of er niets voor jou tussen staat...    Youtube

Podcast

‎Allemaal Warm Rockt met Gilbert Looskens - Podcast on Apple Podcasts
‎Music · 2021
Allemaal Warm Rockt met Gilbert Looskens - Podcast
Gilbert Looskens is al 40 jaar dj en voor die gelegenheid brengt hij 20 maal een top 40-lijst uit met enorm veel hits uit de voorbije 60 jaar, van 1961 tot 2021
Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.