Braderie 2023

Tip: kijk ook eens naar de pagina van Stash die een twintigtal keer heeft meegewerkt met Allemaal Warm & Midlive: Gunther Verspecht

Allemaal Kind

Eerbetoon aan de legendarische cafébaas "de Jomme" en benefiet voor alle Liedekerkse kinderen tijdens de braderie van 17 en 18 juni 2023 ter hoogte van café Palace.  

Er zijn immers teveel kinderen die met een lege brooddoos en dus zonder middagmaaltijd naar school moeten gaan. Wij gaan in overleg gaan met de schooldirecties die willen meewerken om daar iets aan te doen tijdens het schooljaar 2023 - 2024.

DANSBAAR & SERGIO

We gaan een paar jaar terug in de tijd en organiseren de Jomme "zijn" braderie gelijk hij het zelf gedaan zou hebben. In en aan zijn café De Palace dat voor de gelegenheid een weekendje open gaat en met muziek natuurlijk van huis-dj Ducky en met een optreden op zaterdagavond van covergroep DANSBAAR en op zondagnamiddag van zijn goeie vriend SERGIO die van Liedekerke een soort tweede basiskamp heeft gemaakt.

De videoclip van cowboy Billie waar de Jomme een belangrijke rol in speelt vinden jullie hieronder...

YOUTUBE

31 december 2022

Ons youtube-kanaal is een groot succes, al meer dan 15.000 weergaven van één van de filmpjes die we erop gezet hebben werden bekeken. Voornamelijk filmpjes van de artiesten die opgetreden hebben op allemaal warm maar ook vele korte filmpjes van Midlive & Gunther Verspecht. Ga vlug eens kijken of er niets voor jou tussen staat...    Youtube

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.