Etappe 55: Onesse-Laharie - Gourbera

Camino 7 sep. 2020

Reinhilde, die terug aan het werk is gegaan bij de VDAB, heeft mij vandaag een berichtje gestuurd met de mededeling dat er vrij veel collega’s van haar de blog dagelijks volgen. 

Er was er zelfs eentje bij die opmerkte dat dienen Hans nog çava was voor zijne leeftijd. 😓

Nu dat van mijne leeftijd mogen ze zelf uitvissen, kleine tip, ik verjaar op Sint-Elooi…

Dat van het aantal bloglezers kan ik wel eens opzoeken, ik steek er tenslotte toch steeds wat dagelijkse energie in en meten is weten: 

Uitprint van google-analytics:

Geen Herman-Brusselmans-cijfers maar ‘t valt wel mee. We zullen er alvast tot zondag mee voort doen voor de liefhebbers.

De VDAB dus, de Vlaamse Dienst voor arbeidsbemiddeling. Ik veronderstel dat die mensen enorm veel werk gaan hebben binnenkort om al die corona-werklozen terug aan het werk te krijgen. Ik wens ze nog veel succes toe en inderdaad, de camino wandelen is goed voor elkeen om ons eens te herbronnen.

Vannamiddag om 17u hebben mijn nieuwe gasten Died en Kris mij komen ophalen aan een kerk in een godvergeten gat en mij met de wagen naar Dax gebracht alwaar ik in een prachtig koloniaal hotel werd ingeschreven. Morgen gaan we er weer voor maar eerst effe bijkomen.

Misschien nog een leeftijdstip over mezelf: nu zondag, als ik aankom in Saint-Jean-de-Pied-de-Port stopt mijn midlive-crisis. Die zal dan ongeveer een 20 jaar in mij gewoekerd hebben. Vanaf maandag ben ik van plan om rustig oud te worden met ons Chriske en niet te zot meer doen…😇

Hit van de dag: nr 96

https://youtu.be/gJwNoxgW8JA

Ggggg

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.