Etappe 50: Léognan - Le Barp

Camino 2 sep. 2020

 50 ste etappe vandaag! 

Moesten het nu echt 150 etappes zijn tot in Compostella dan zou dat willen zeggen dat ik nu nog maar op een derde zit van het totaal aantal. Maar volgens mij zit ik al een stuk verder, misschien wel al in de helft van de totale afstand.

Gister en vandaag hebben we wel een tiental kilometers (heen en weer naar de airbnb meer gedaan dan dat de etappe van gister lang was. 

Simpelweg omdat Reinhilde het heel moeilijk had om overnachtingsplaatsen te vinden voor onzen driëen in deze streek van Frankrijk.

Maar als ze iets op het oog heeft is het telkens wel in orde, superleuke madam van de Airbnb van gister en een heel leuk hotelletje vandaag.

Telkens wel met een zwembad waar we vandaag na de vrij zware, warme etappe met veel plezier hebben ingesprongen.

De Jan, die toch wel vrij veel af weet van wijn, is hier in het mekka van de Bordeaux-wijnen, z’n hart aan het ophalen. Veel namen van wijnkastelen die voor mij totaal onbekend zijn doen bij hem een belletje rinkelen. Volgens hem zijn de prijzen van die wijnen hier ook interessanter dan bij ons. Tenminste als je ze in een groot warenhuis koopt. Maar vermits we hier niet met de wagen zijn beperken we ons met wat naar de chateau’s te kijken.

Hit van de dag: nr 101

https://youtu.be/DXSyQjppqG0

Ggg

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.