Etappe 45: Mirambeau - Etauliers - Saint Seurin De Cursac

Camino 25 aug. 2020

Ze hadden mij vanmorgen bij het ontbijt al gewaarschuwd en plots na 4 km was het zover! De eindeloze wijngaarden met witte druiven, die ik al mag aanschouwen vanaf de Loire-streek, werden plots vervangen door wijnstokken met mooie purperen druiven.

Het ultieme bewijs dat ik de grens van de Bordeaux-streek was overgestoken. Wederom een opsteker dus. 

Het stappen vandaag ging verbazingwekkend goed. Kan ook moeilijk anders in zo’n ultiem landschap met zoveel bekende namen van wijnkastelen, het één nog mooier dan het andere.

Plots telefoon van het hotel in Etauliers waar ik voor vanavond had gereserveerd. Dat er een overboeking was en dat ze mijn kamer waarIn weliswaar drie bedden in stonden hebben moeten weggeven aan een andere familie en dat ik dus een ander hotel moest zoeken.

Maar dan kenden ze mij nog niet! 😎

Heb booking.com gecontacteerd en hun een oplossing gevraagd en ik moet zeggen, ze hebben hun uiterste best gedaan. In het begin waren hun vervanghotels veel te ver voor mij, maar éénmaal dat ze door hadden dat ik te voet op weg was naar Compostella, kon men daar  perfect inschatten hoeveel uur ik langer zou moeten wandelen vandaag. En dat de prijs wat duurder ging uitvallen kon ook geen kwaad, die extra-meerprijs ging men doorrekenen met de hotelbaas die het aangedurfd had om dubbele boekingen te aanvaarden.

Vandaar dat ik nu onverwacht zit in “Saint Seurin De Cursac“ op enkele kilometers van Blaye waar ik de overzetboot moet nemen. Dat staat nu plots morgen al op het programma ipv overmorgen maar goed, we passen ons elke dag weer aan.

Hit van de dag: nr 106

https://youtu.be/-T2MIGuA8p4

Ghhh

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.