Etappe 38: Coulombiers - Saint-Sauvant

Camino 18 aug. 2020

Gisteren maandag samen met ons Chriske een rustdag genomen. 

Het is te zeggen een rustdag: vermits de 🥾 zool van m’n botin was losgekomen in Poitiers  zijn we naar de dichstbij gelegen Decatlon gereden en hebben daar een nieuw paar gekocht. 

Daarna zijn we naar La Rochelle gereden dat een uurtje verder lag met de wagen. Waarom? Omdat ik volgens mijn liefste dochter Mano pas echt ver ben als ik de oceaan zie…😎

Ik ben er nog niet echt te voet, dat zal pas gebeuren in Bordeaux, maar met de wagen was het alvast niet ver meer. 

Na een lekkere middagmaaltijd in La Rochelle zijn Chris en ik daar vlug weggereden want voor de eerste keer voelde ik een lichte Corona-dreiging in Frankrijk, mondmasker was wel verplicht in heel de stad maar aan de tafeltjes zat iedereen toch wat vrij dicht op elkaar. 

Als we aan het hotel toekwamen zagen we dat Bruno en Lucia juist toegekomen waren met hun fiets. Zij gaan dinsdag en woensdag meestappen met mij en gaan daarna nog een paar dagen fietsen aan de Loire.

Bruno en Lucia waren er al eens bij op de etappes.10 en 11, toen we toekwamen met Diederik in Saint-Quentin. Toen was het niet zo goed gesteld met de kleine teen van Lucia, ze is achteraf zelfs haar nagel verloren, vandaag ging, gelukkig voor Lucia, alles goed met haar voeten. 

Net als met de mijne trouwens in mijn nieuw schoeisel.

Ons Chriske heeft ons vanmorgen afgezet aan het vertrekpunt, de plaats waar ik zondag gestopt was, en is daarna naar Liedekerke teruggereden. Het was heel fijn en vertrouwelijk om haar een vijftal dagen aan mijn zijde te hebben maar aan alles komt een eind…

De hit van de dag draag ik op aan de president van onze coverband van weleer: “Midlive:”.

Net als Diederik wandelt hij, samen met Lucia, hier al voor de tweede keer mee om zijn manager van weleer te steunen. Zoiets vergeet ik natuurlijk niet en dus is het voor mij een kleine moeite om hem op deze wijze daarvoor te bedanken. 

Hit van de dag: nr 113 https://youtu.be/qFjUOa9kkzE

Ggg

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.