Etappe 36: Lac de Saint-Cyr - Poitiers

Camino 15 aug. 2020

Vijftien augustus al vandaag, een feestdag zowel in België, als in Frankrijk. 

Halfoogst da we zeggen. 

De mensen liepen er in Poitiers dan ook feestelijk bij en zeker de marktkramers deden hun uiterste best om het een Vlaming naar zijn zin te maken. Sommigen overdreven zelfs een beetje: aan een viskraampje met veel witte wijn en lekkere visjes hebben we nog 3u gezeten na mijn etappe van vandaag en we mochten absoluut niets betalen. Ik moet het eerlijk toegeven: de Fransen vallen echt wel mee! 

Ik liep op vleugels vandaag, om 6u opgestaan, ons Chriske heeft mij dan weg gedaan naar mijn vertrekpunt van vandaag, zonder zware rugzak (!), en om 10u30 was ik officieel aangekomen aan de kathedraal van Poitiers waar we dan zijn blijven plakken gelijk jullie ons kennen, zo vlug veranderd een mens blijkbaar nog niet. 

Ik geniet van elke seconde van haar aanwezigheid, she’s the best!

Hit van de dag: nr 115

https://youtu.be/O040xuq2FR0

Ggg

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.