Etappe 34: Les Ormes - Châtellerault

Camino 13 aug. 2020

Ok, dit was met stip de tofste chambre d’hòte die ik al tegengekomen ben op m’n weg en nog bijkomend: het was ook nog eens de goedkoopste. 

Voor 54€ krijg je een grote kamer + badkamer, mag je lekker zwemmen in het zwembad, geeft de fiere gastheer je een rondleiding in zijn wijnkelder en maakt tegelijkertijd de nodige regionale toppers open, kan je s’avonds mee eten met de familie en de andere gasten en krijg je ook nog eens een reuze-ontbijt. 

Hier kom ik zeker ooit nog eens terug, gewoonweg fantastisch. Ik heb hier ook mijn eerste echte compostella-stempel gekregen en hij is prachtig!

Dit is hoe het altijd zou moeten zijn, nu alle pelgrimhuizen in Frankrijk gesloten zijn door de covid kom je eigenlijk nooit andere pelgrims tegen omdat iedereen in dezelfde richting stapt. Gisteren was dat helemaal anders en heb je fijne gesprekken met andere doorreizigers.

Vanmiddag was Chrisje mooi op tijd op onze meeting-point en hebben we ruim de tijd genomen om bij te praten, daarna doorgereden nar Poitiers waar we de komende twee nachten gaan overnachten. Vandaag met de benen geen last gehad, misschien heeft het zwembad gisteren wel wonderen gedaan…

Hit van de dag: nr 117

https://youtu.be/hjy4E-5MTZA

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.