Etappe 31: Tours - Montbazon - Sorigny

Camino 10 aug. 2020

Vandaag steunen we de cultuursector in Vlaanderen. Zovele kennissen zwaar getroffen door de maatregelen die de regering heeft genomen. Ik ga zeker de discussie niet aan over de veiligheid in vliegers tegenover concertzalen maar het is een feit dat de grote onzekerheid knaagt en serieus begint pijn te doen bij zovele bevriende artiesten – toneelspelers – toeleveringsbedrijven – etc. 

Meer als een bericht posten op FB kan ik voorlopig niet doen, wat ik dan ook gedaan heb. 

Goede vriend Diederik gaat van bij hem thuis op een groot scherm de populaire blogpagina “planning etappes” eens serieus op punt stellen, voor mij op m’n kleine schermpje is dit vrij moeilijk, zeg maar ondoenbaar.

Hij zal waarschijnlijk vanaf vanavond een onderscheid maken tussen de afgelegde etappes en de etappes die ik nog moet afleggen.

Het is nu stilaan ook vrij belangrijk aan het worden dat heel de planning erop staat tot aan de pyreneeën, meer bepaald tot Saint-Jean-de-Pied-de-Port. Er gaan binnenkort immers weer een aantal gasten afkomen en die mensen moeten minstens op voorhand weten waar ze zouden willen meewandelen.

Vanmorgen heel vroeg het nog slaperige Tours verlaten, weg van de Loire en koers gezet richting Poitiers. Het hotel van vanavond ligt in het schattige Montbazon alwaar ik dadelijk een apotheek ben binnen gestapt op zoek naar the holy grail.

Hit van de dag is vandaag een beetje speciaal, we hopen allemaal ergens te geraken, voor de één is het momenteel wat moeilijker als voor de andere…

Hit van de dag: nr 120

https://youtu.be/ti4DisTlfDY

 

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.