Etappe 22: Arpajon - Etampes

Camino 1 aug. 2020

Zaterdag 1 augustus 2020

Vandaag zou het eigenlijk een grote feestdag moeten geweest zijn voor mij, in België zou ik dit zeker met wat bevriende collega’s gevierd hebben. 
Vandaag werk ik namelijk 30 jaar bij NV Trilec, en das niet niks, ik denk niet dat er dit veel kunnen zeggen…
In 1990 immers begonnen als vertegenwoordiger bij de firma Lampencentrale in Schaarbeek, daarna na 20 jaar gepromoveerd tot filiaalhouder in Cardy Ternat en na 25 jaar dienst nog eens het contract gewijzigd tot marketing manager in Erpe-Mere, waar het hoofdgebouw van de firma gevestigd is.
Eigenlijk had ik gewoon vertegenwoordiger moeten blijven, ik deed de job heel graag, ben zelfs een tiental jaar topvertegenwoordiger geweest, had een uitstekende relatie met de meeste van mijn klanten en velen zijn zelfs vrienden voor het leven geworden. 
Samenwerken met mij was eigenlijk heel simpel: een woord is een woord en dat is bij mij nog steeds heilig.
In die tijd moest ik mij eigenlijk ook niet dood werken om mijn objectief te halen, het ging allemaal heel gemakkelijk en vanzelf. 
Pas later tijdens het uitoefenen van meer verantwoordelijke jobs bij Trilec is de stress gekomen. Je bent dan immers afhankelijk van anderen om uw objectief te behalen en dat is een ander paar mouwen…
Maar ja, ik was jong en ambitieus en wou toen nog meespelen op het hoogste schavotje, vandaag de dag zou ik de dingen anders aangepakt hebben en het simpel gehouden hebben.
Gelukkig heb ik heel mijn carrière een uitstekende relatie gehad met mijn bazen: de familie Meert. 
Ze kennen mij door en door en weten wat voor vlees ze met mij in de kuip hebben, ze vragen mij soms iets buitengewoons en ik kan dat bij hun ook. 😎
Ik waardeer het dan ook dat ze als één man achter het compostella-project staan.  Hopelijk zijn die Corona-perikelen binnenkort van de baan en kan ik in de herfst weer voor 100% opstarten voor nog een paar geweldige Trilec-jaren! 😓
Vandaag heb ik mij niet laten vangen gelijk gisteren, heel vroeg vertrokken en aan een rustig tempo gearriveerd in het heel gezellige  Etampes waar ik al mijn kledij eens deftig uitgewassen heb in een echte laverie.
Voorlopig mijn laatste dag en avondmaal alleen want vanaf morgen komen er regelmatig verschillende goede vrienden en vriendinnen op bezoek en dat is natuurlijk weer geweldig, kijk er weeral naar uit!
Hit van de dag: nr 129:

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.