Etappe 17: Senlis - Coye la Foret 11 km

Camino 27 jul. 2020

Zo, gezien een dramatische familiale gebeurtenis en na enkele noodzakelijke dagen dat ik daardoor nog eens in Liedekerke was, heb ik vanmorgen voor de eerste keer dit jaar de Thalys genomen tot in Paris Nord, daarna de trein een eindje terug tot in Creil en daarna de bus weer tot in Senlis, het mooie stadje waar ik vorige week voorlopig gestopt was. 

Na het verlaten van Senlis weer zo’n groot bos doorgewandeld, het bos van Chantilly. In deze streek heersen de paarden en hun ruiters, ze draven zelfs in volle galop door het bos en als wandelaar wordt je daar dan ook constant aan herinnerd.
Omdat ik door al dat treinen maar om 14u ben kunnen beginnen stond er voor vandaag maar een korte rit op het programma maar door de hitte was deze toch nog vrij intens.
Weinig fotos dus vandaag maar de overnachtingsplaats in een Spa-hotel was wel de max. Niets dat je beter ontspant als een uurtje jacuzzi. Helemaal zen kom ik dan aan tafel waar de spa-baas mij nog een lichte maaltijd heeft klaar gemaakt.
Ondertussen signaleren het thuisfront en vele vrienden mij dat het de verkeerde kant uit gaat in België met de covid-19.  Hier in Frankrijk voor het moment vrij weinig problemen, hopelijk blijft dit nog twee maanden zo…😓
Ik geloof eigenlijk wel dat dit kan werken, je bent meestal alleen aan het wandelen of met een paar vrienden op een jaagpad of in een bos, af en toe kom je dan  in een stad maar hier in Frankrijk doet iedereen meestal heel plichtsgetrouw zijn masker op en maken ze zo geen problemen daarrond gelijk in belgië…
Morgen bijna in Parijs, slaapwel. 😉
Speciale Familiale Hit van de dag: nr 134

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.