Etappe 13: Ollezy - Berlancourt - Noyon 25 km

Camino 17 jul. 2020

Mijn gastvrouw in Ollezy heeft ervoor gezorgd dat ik er sterk op sta vandaag. Ze heeft vier eieren gebakken en de bakker van twee dorpen verder is drie franse broden komen brengen.

Goed geluimd begon ik dan ook rond negen uur aan de tocht van vandaag.
Opnieuw een hele dag in de akkers en de enorme velden op weg naar Noyon. Nieuw feit: het begint warm te worden in Frankrijk, volgens ons Chrisje was het deze voormiddag nog aan het regenen in en rond Liedekerke, daarentegen hier was het serieus aan het opwarmen. Met alle gevolgen van dien: ik neem gewoonlijk twee liter water mee op tocht doch die waren na een tijdje al op. Gelukkig ben ik welgeteld één bar tabac tegen gekomen ongeveer in de helft van de tocht waar ik dan ook enkele colaatjes heb achterover geslagen.
Maar de beloning na het afzien was bijzonder groot, Noyon, ik had er overigens ook nog nooit van gehoord, blijkt een leuk stadje te zijn met gezellige restaurants en bars.
Weeral een geslaagde dag in Frankrijk!
Clip van de dag: nr 138 https://youtu.be/gsFC51W0PX8

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists

Tags

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.