Etappe 83: Ribadesella - Colunga

13 jul. 2021

 Bruno

Der Bruno, een fenomeen, vorig jaar twee maal een paar dagen komen meewandelen, dit jaar vorige zaterdag gevlogen van Reus (Spanje) naar huis om zondag weer te vliegen naar de Camino om wederom een paar dagen mee te wandelen. Woensdag vliegt hij terug huiswaarts.

Der Bruno, de president van onze regionaal vrij bekende Pajotse covergroep “Midlive”. 

Bruno zorgt er al een kleine twintig jaar voor dat Midlive aan elkaar blijft hangen. Daarvoor gaat hij echt tot het uiterste. 

Een verhaal dat nog regelmatig opduikt is dat er indertijd een alcoholcontrole was na één van onze eerste Midlive-optredens in het stadium van Denderleeuw. Toen één van onze muzikanten iets te grappig was volgens de politie vloog hij voor een paar uurtjes de cel in. 

Onze president wou van geen wijken weten en ging spontaan mee naar de cel.

Heb nooit in detail nagegaan dat het verhaal waar was maar Bruno kennende zou het wel eens goed mogelijk geweest zijn..😎

Ook het zicht van Bruno met een mijnwerkerslamp op zijn hoofd om drie uur ‘s nachts in Hospitalet (Spanje) omdat Midlive toen moest optreden op een vrij donkere locatie gaat de geschiedenis in als onvergetelijk.

Bruno trekt hier verder alles en iedereen, je ziet duidelijk dat fotografie bij hem in het bloed zit.Een prachtige foto-tentoonstelling over Compostela zal nog wel in de pipe-line zitten.

Buiten een klein waterprobleem, het meisje dat ons bediende is erin geslaagd om een volle pint over de enige lange broek van Patty te kieperen, is de avond verder goed verlopen. 😂

https://studio.youtube.com/channel/UC_mhaSQE13fYqVtQxrDeVtg/playlists
Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.