Groepstarieven voor verenigingen

VERENIGINGEN

Hallo aan alle verenigingen van Liedekerke en omstreken,

40 years of rock’n roll presenteert: Allemaal Warm Rockt

Betreft: Midlive - Allemaal Warm

Wij hebben uw vereniging teruggevonden op o.a. de verenigingsgids van Liedekerke.

Omdat het met de financiële problemen die Corona meebracht dit jaar niet makkelijk zal zijn om extra sponsors te vinden voor allemaal warm, ligt de focus dit jaar voor onze organisatie vooral een voldoende “gevuld” plein gedurende het driedaags muziekfestival dat er binnenkort aankomt vandaar dat we de komende weken toch nog wat extra publiciteit gaan maken voor het benefiet via allerlei kanalen.

De meeste café’s en winkels hebben zware klappen gehad dus die laten we wat bekomen, we gaan dit jaar proberen om op volledig andere manieren reclame te maken en geld in te zamelen voor ons muziekfestival, moesten jullie echter toch nog een sponsor met het hart op de juiste plaats kennen dan graag wel de info nog doorgeven, dan nemen we eerstdaags contact op.

Op voorhand al bedankt voor de moeite.

Wij hadden natuurlijk graag dat jullie vereniging tijdens het warmste weekend van Liedekerke ook een delegatie zou afvaardigen, onze beide goede doelen voor dit jaar, “De Valier” uit Liedekerke en het “MPC-Sint-Fransiscus” uit Roosdaal zullen u daarvoor nog heel lang dankbaar zijn en zo hebben jullie ook op de één of andere manier meegewerkt aan dit warme evenement.

Buiten de normale sponsorvoorwaarden, zie bijlage, is het comité van ALLEMAAL WARM bereid om voor geïnteresseerde verenigingen die in Liedekerke en aangrenzende gemeentes huizen iets extra te doen.

Normaal is de ticketprijs van die drie dagen 5€ ter plaatse aan de kassa.

We stellen voor dat we via onderstaande extra mogelijkheden iets kunnen regelen voor verenigingen moesten die een kleine of grote delegatie willen sturen:

  • De gratis tickets zijn wel voor dezelfde dag als de dag van de te betalen tickets!
  • Vanaf 10 tickets: 5€ / stuk + 02 extra gratis tickets
  • Vanaf 20 tickets: 5€ / stuk + 04 extra gratis tickets

Kunnen jullie dit bij gelegenheid eens doorgeven aan een vereniging die jullie persoonlijk kennen of waarvan jullie deel van uit maken?

Op die manier kan een vereniging zelf beslissen aan wie ze de gratis inkomtickets gaat geven en kan ze eventueel een paar personen extra uitnodigen of verrassen.

Afspraak is dan wel dat de tickets in één keer bij ons gaan besteld worden en ook vooraf in één keer vereffend worden via overschrijving op ons nieuw warm rekeningnummer:

BE64 0019 0460 9952.

Liever op een andere manier meewerken aan allemaal warm?

Je kan bvb. ook mondeling reclame maken over het benefiet…

Of door een affiche in jullie locatie omhoog te hangen…

Of om een shift van twee uur mee te draaien in GC De Warande tijdens ons muziekweekend…

ps: voor de verschillende  (kleuter)scholen-verenigingen hebben we natuurlijk de kindernamiddag met onze Mats Vandroogenbroeck en de Sint.

Kindernamiddag

Tip: vermijd verrassingen en blijf steeds op de hoogte van de optredens en juiste tijdstippen en wordt lid van de facebook-pagina van allemaal warm:  https://www.facebook.com/midlive

MEDIA

Top! Je hebt je succesvol ingeschreven.
Top! Nu nog de betaling afronden voor volledige toegang.
Welkom terug! Je bent succesvol ingelogd.
Yes! je account is volledig geactiveerd, je hebt nu toegang to alle inhoud.